Dita e Europës është një festë vjetore e paqes dhe e unitetit në Europë, ndaj në kuadër të datës 9 Maj edhe fëmijët e talentuar të qytetit tonë kanë përzgjedhur mënyra të veçanta për të uruar këtë ditë.
Në moton “Stronger Together” ata përcollën mesazhe ku theksonin vlerat, fuqinë e bashkimit dhe të qenurit evropian i komunitetit evropian në të gjithë sferat e jetës.
Gëzuar Europë, destinacionit të afërt të Shqipërisë tonë!

Gepostet von Bashkia Përmet-Bashkia Që Duam am Freitag, 8. Mai 2020

Gepostet von Bashkia Përmet-Bashkia Që Duam am Freitag, 8. Mai 2020

Gepostet von Bashkia Përmet-Bashkia Që Duam am Freitag, 8. Mai 2020

Gepostet von Bashkia Përmet-Bashkia Që Duam am Freitag, 8. Mai 2020

Gepostet von Bashkia Përmet-Bashkia Që Duam am Freitag, 8. Mai 2020

Gepostet von Bashkia Përmet-Bashkia Që Duam am Freitag, 8. Mai 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formPost comment