null

Java Evropiane e Lëvizshmërisë.

null

“Bashkitë për në Evropë”, ndalesa e radhës: Përmeti

null

Në gjurmët e mjeshtrave të mëdhenj.

Dita e Evropës!

null

Takim partnerësh në kuadër të projektit EX.TOUR.

null

Fuqia e të rinjve në mbrojtjen e Vjosës!

null

Përmet- Vlerësim për kontributin e moshës së tretë!

null

Konferenca përmbyllëse e projektit “Innoxenia”

null

Shfaqje Teatrale për Fëmijë “Vitaminat e Jetës”

null

Sesion informimi mbi Erasmus+ me të rinjtë e Kolonjës.

null

Sesion informimi mbi Erasmus+ me të rinjtë e Devollit.

null

BE në Përmet- Informimi i komunitetit

null

Ekspozita`` Të njohim Europën``

null

Këndi i BE në kopshtin tim.

null

Evropa në qytetin tim.

null

Bashkë për një Planet më të pastër e të sigurt

null

Mbrojtja e Planetit tonë, nis nga duart dhe mendjet e vogëlushëve

null

Mbledhja e Komisionit të Integrimit, Përmet.

null

Solidaritet dhe barazi!

null

Diskutim ``Europa- destinacioni jonë i përbashkët`` me ambasadorin e BE.

null

Dhuratë e vecantë për fëmijë të vecantë.

null

Ne jemi fëmijë të kësaj bote ``

null

Një libër për një edukim më të mirë.

null

ERASMUS+

null

Dita Botërore e Ushqimit.

null

Klubi Veror i BE, vizitë në Parkun Kombëtar të Hotovës

null

Dita Ndërkombëtare e Rinisë

null

Klubi Veror i BE, vizitë tek zjarrëfikësit

null

Klubi Veror i BE, vizitë në Këlcyrë

null

Dita Ndërkombëtare e Trafikimit të Qënieve Njerëzore: mesazh sensibilizues

null

Zhvillohet kick-off metting i EU Summer Club Përmet.

null
Vazhdon fushata ndërgjegjësuese për emigracionin e parregullt në Përmet.
null
Stop migracionit të parregullt.
null
Mbrojmë mjedisin dhe ruajmë traditat
null
Aktivitet ndërgjegjësues për Ditën e Biodiversitetit.
null
Ekspozita`` Të bashkuar në diversitet``.
null
EU JEOPARDY GAME
null
Këndi i BE-së Përmet organizon aktivitete të ndryshme në kuadër të Ditës së Tokës.

Leksione informuese mbi BE-në me nxënësit ekselentë të shkollave të qytetit të Përmetit.

null

Këndi BE Përmet organizon aktivitet ndërgjegjësues me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Ujit.

null

Këndi i BE Përmet i bashkohet nismës ” Shpërnda lumturi”

null

Këndi i Be-së në Përmet organizon një leksion informues për euron në kuadër të Javës Globale të Parasë.

null

Këndi i BE-së në Bashkinë Përmet organizon shfaqjen “Të njohim historinë e BE”

null

Këndi i BE-së në Bashkinë Përmet organizon aktivitetin “Kujtojmë artikujt e Deklaratës Universale të të Drejtave të Njeriut”

null

Këndi i BE-së në Bashkinë Përmet organizon aktivitetin “Të njohim flamujt e shteteve të BE”

null

Aktivitet me fëmijët e Kopshtit Nr. 2 në Përmet “Të njohim flamurin e BE”