Edhe pse në një periudhë sfiduese, shpresa dhe energjia pozitive duhet të jetë me Ne.
Së bashku me fëmijët e QKF Përmet i shtuam atmosferës së festave më shumë dritë duke ndezur dritat e pemës së qytetit, për të inkurajuar Krishtlindje dhe një Vit të Ri plot shpresë, për mundësi të reja dhe zemra plot dashuri. 🎉🎄
Festa të gëzuara në çdo familje përmetare! 🙏

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formPost comment