Të nderuar qytetarë!

Kryetari i bashkisë dhe Nënpunësit e Administratës së tij janë të angazhuar maksimalisht për ti dhënë zgjidhjen e duhura problemeve tuaja.

Pritja e publikut në Bashki zhvillohet në oraret si më poshtë:

  Dita Ora
Kryetari i Bashkisë Çdo të enjte 10:00-12:00
Nënkryetari.
Aulona Meshini
Çdo të hënë dhe të mërkurë 10:00-12:00
Nënkryetari.
Florand Hasani
Çdo të martë dhe të premte 10:00-12:00
Administratorët e Njësive E hënë – E premte 08:00-16:30
Zyrat e Bashkisë E hënë – E premte 08:00-16:30