ETLEVA KRECI (MESHAU)

Etleva Kreci (Meshau) u lind në qytetin e Përmetit më 04.02.1987. Është e martuar dhe ka një fëmijë.

Pas përfundimit të shkollës së mesme në gjimnazin “Sami Frashëri” Përmet, ndoqi studimet e larta në Universitetin e Tiranës, dega Finacë-Kontabilitet.

Ajo është certifikuar si “ Audite e Brendshme në Sektorin Publik “ nga Ministria e Financave dhe Njësia e Harmonizimit të Auditimit të Brendshëm.

 Në vitin 2009 fillon punë si audite e brendshme në Bashkinë Përmet, kurse në vitin 2012 punon si specialiste finance në të njëjtin institucion.

Në periudhën 2013-2015, punon në Raiffeisen Bank dega Përmet, në pozicionin e bankieres personale.

Prej vitit 2015 ushtron funksionin e Nënkryetares së Bashkisë Përmet.

LLAZAR THANASI

Llazar Jano Thanasi u lind më 20 shkurt 1953. Ai është i martuar dhe ka dy fëmijë.

Pas përfundimit të shkollës së mesme Veterinare në Shkodër, ai ndoqi studimet në Institutin e Lartë Bujqësor të Tiranës (Sot Universiteti i Bujqësise) në degën e Veterinarisë .

Në vitin 1976 i bashkohet Ndërmarrjes Bujqësore Përmet si Mjek Veteriner, duke vazhduar në 1977 si Kryespecialist i Blegtorisë në të njëjtin institucion .

Në vitin 1985 caktohet drejtues i Ekonomisë Bujqësore të Bashkuar Carshovë. Këtë pozicion e mban deri në vitin 1989.

Në periudhën 1991-1992, ka punuar si  Inspektor i Veterinarisë në Komitetin Ekzekutiv Pluralist Përmet.

Z.Thanasi i bashkohet karrierës politike në vitin 2007 si Nënkryetar i Bashkisë Përmet dhe në vitin 2011 si Sekretar i Këshillit Bashkiak .

Prej vitit 2015 ushtron funksionin e Nënkryetarit të Bashkisë Përmet.