Të nderuar qytetarë!

Kryetari i bashkisë dhe Nënpunësit e Administratës së tij janë të angazhuar maksimalisht për ti dhënë zgjidhjen e duhura problemeve tuaja.

Pritja e publikut në Bashki zhvillohet në oraret si më poshtë:

  Dita Ora
Kryetari i Bashkisë Të premten e parë dhe të fundit të muajit 10:00-14:00
Nënkryetarët Çdo të martë 10:00-14:00
Administratorët e Njësive E hënë – E premte 10:00-12:00
Zyrat e Bashkisë E hënë – E premte 09:00-16:00