null

28-29 Nëntori

null

Festa `` Gatimet e Gjyshes``

null

Maratona e Këngës.

null

Teatri i Kukullave.

null

Dita Ndërkombëtare e Trafikimit të Qënieve Njerëzore.

null

Ambasadori turk në Përmet.

null

SFILATË NË TAPETIN E KUQ MATURA 2018!

null

Matura 2018`` Një Trëndafil për Përmetin``

null

QYTETAR NDERI ING.THOMA FILIPEU!

null

SKUDRA E PINGPONGUT PËRMET, KAMPION REPUBLIKE.

null

FESTIVALI PËRMETi MULTIKULTUROR 2018!

null

RALLY ALBANIA NË PËRMET!

null

Këndi I BE Përmet zhvilloi konkursin “EU JEOPARDY GAME” në kuadër të Javës Europiane.

null

ÇELJA E SEZONIT TURISTIK NË QYTETIN E LULEVE!

null

DITA E DËSHMORËVE TË ATDHEUT!

null

SHFAQJA “PJATA PREJ DRURI”!

null

EkspoForumi “Promovimi dhe cilësia e produkteve lokale”.

null

TITULLI “QYTETAR NDERI I PËRMETIT” Dr.JANUL BARXHO!

null

Aktivitet për Ditën e Ndërgjegjësimit mbi Autizmin.

null

Dita e Verës në Përmet!

null

74- VJETORI I BRIGADËS SË VI-TË SULMUESE