Niko Shupuli

Niko Shupuli eshte Kryetari i Bashkise Permet. Ai lindi ne Permet ,me 09 Shtator 1976. Pas Perfundimit te shkolles se mesme ne gjimnazin “Sami Frasheri “, ai ndoqi studimet e larta ne Universitetin Politeknik te Tiranes , dega Inxhinieri Elektronike .
Z.Shupuli ka zgjeruar arsimin e tij ne Universitetin “Aristoteli” Selanik, ne degen “Gjuhe Greke”, pas se ciles vazhdoi Universitetin Shteteror “Democritus”, University of Thrace, dega “Juridik”, per te cilen zoteron dhe Titullin “Avokat”.
Niko Shupuli ka nje pervoje te pasur ne administraten lokale , fillimisht si Pergjegjes i Zyres Juridike , Bashkia Gjirokaster dhe me pas si Kryetar i Komunes Petran ,Permet , te cilen e drejtoi per dy mandate.
Ne zgjedhjet lokale te vitit 2015, Shupuli ishte kandidat per Kryetar Bashkie si perfaqesues i Partise Demokratike . Fale punes, korrektesise dhe besimit te krijuar ne qytetare permetare , Niko Shupuli arriti te emerohej Kryetar i Bashkise Permet ,post te cilin e mban dhe aktualisht.
Ai vjen me vizionin e ndryshimit të nevojshëm, për të bërë atë që duhet për të nxitur punësimin, për të siguruar projekte infrastrukturore që përmirësojnë jetën e banorëve të Përmetit. Tradita e pasur e trevës së Përmetit është jo vetëm krenari për Nikon dhe çdo përmetar, por për Nikon kryetar Bashkie është një mundësi është një pasuri për të zhvilluar turizmin, për të nxitur bizneset e vogla që prodhojnë dhe tregtojnë produktet e cmuara të zonës.

0696807006