Në ditë festash apo të ftohta  punonjësit tanë janē në terren për të mirëmbajtur rrugët rurale në Bual, Kosinë, Taborë, Qilarisht si dhe ne lagjet e qytetit. Punë të vogla, por shumë të domosdoshme për komunitetin.
Vazhdojmë me rrugët e tjera.
Mirëmbajtja e rrugëve rurale prioriteti ynë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formPost comment