Sot në këtë ditë të vecantë të ndërrimit të viteve dua të uroj nga zemra gjithë përmetarët kudo që ndodhen Gëzuar Vitin e Ri 2020!

Një urim të vecantë për të gjithē fëmijët  dhe të rinjtë që i japin dritë ?dhe energji të vecantë qytetit, të moshuarit dhe veteranët, të gjithë ata që me punën e tyre i kanë dhënë dhe i japin ende Përmetit!❤️

2020 ardhtë i mbarë me plot dëshira për jetën, shëndetin dashurinë, punë më të mira pasuar me vullnetin, angazhimin dhe bindjen pēr t’i realizuar,përmbushur e për t’u shkuar deri nē fund me ju gjithnjē në krah.

Një vit i mbarë për familjet tuaja të vogla dhe Përmetin, familjen tonë të madhe.
Përqafime të gjithëve!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formPost comment