Shfaqja teatrale për fëmijë, “Vitaminat e jetës” vjen në Përmet të premten, 31 maj, në orën 13:00. Kjo shfaqje e mrekullueshme, bashkëvepruese e teatrit për moshat 5 deri 10 synon të informojë fëmijët mbi rëndësinë e të ushqyerit shëndetshëm, zhvillimin e zakoneve të mira dhe dashurinë për Tokën. Mos mungoni! Ju mirëpresim te Kinemaja e Qytetit në Përmet. Hyrja e lirë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formPost comment