Ditën e djeshme, Kryetari i Bashkisë z.Niko Shupuli përshëndeti dhe falenderoi për titullin “Kampion të Shqipërisë për vitin 2018” ekipin e Ping-Pongut U12 (për moshat 12 vjeçare).

Falenderoi PingPongistët:
– Rajli Andon Koto, i cili u shpall Kampion i Shqipërise për individë.
– Mario Spartak Dalipaj për vendin e tretë
– Klejdi Veli Yzeiraj për vendin e katërt.
– Nikola Thanas Resulaj
– Olsi Roland Proko

Një falenderim shkon edhe për trajneret , z.Ethem Bejo dhe z.Dritan Mullaraj, të cilët me përkushtimin dhe punën e tyre arritën që këta fëmije te marrin titullin Kampion.

Suksese ekipit të Pingpungut të Përmetit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formPost comment