Në kuadër të Javës Europiane, Këndi i BE-së në Bashkinë Përmet organizoi ditën e enjtje, 10.05.2018, finalen e konkursit “ EU JEOPARDY GAME”. Në finale ishin 3 nxënës: Maria Thomollari nga shkolla ” Nonda Bulka; Ksenia Topiviti nga shkolla “Meleq Gosnishti” dhe Virna Cobo nga shkolla “ Sami Frashëri”. Këta finalistë ishin fituesit e konkursit paraprak që u zhvillua në cdo shkollë, në datat 07-08.05.2018. Fituese u shpall nxënësja Ksenia Topoviti. Në këtë aktivitet ishte i pranishëm edhe Kryetari i Bashkisë, i cili i dorëzoi Kupën fituesit. Fëmijët janë e ardhmja dhe rruga jonë drejt BE-së.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formPost comment