KOSINA NË VËMENDJEN E BASHKISË!

Në Kosinë ka nisur zbatimi i projektit të asfaltimit dhe sistemimit të rrugëve të këtij fshati. Asfaltimi i rrugës nga rruga nacionale deri në qendër të fshatit, si dhe sistemimi i rrugëve kryesore të fshatit. Përveç këtij investimi, Bashkia Përmet ka bërë të mundur të sigurojë ujë 24 orë në fshatin Kosinë, si dhe ka…

CEREMONIA E SHPËRNDARJES SË ÇMIMEVE NGA FONDACIONI “NIKO GJIKA”!

Fondacioni “ Niko Gjika “ me Kryetar të Bordit Drejtues intelektualin dhe biznesmenin Z.Vasil Gjika, vendosi të stimulojë financiarisht në Shumën 5 milionë lekë (të vjetra) çdo vit, mësuesit dhe nxënësit Përmetarë të spikatur në fushën e arsimit. Përzgjedhja e fituesve u bë nga komuniteti i arsimit, sipas procedurave të përcaktuara nga Bashkia dhe Fondacioni.…