Ditët Evropiane të Solidaritetit Lokal- Përmet: Fuqia e të rinjve në mbrojtjen e lumit të vetëm të egër në Europë”

Njësia e Kordinimit të Integrimit Europian dhe Ndihmës së Huaj në Bashkinë Përmet iu bashkua nismave të ndërrmarra në të gjithë Europën në kuadër të Ditëve Evropiane të Solidaritetit Lokal. Aktiviteti i organizuar më 26.11.2019, titullohej “Fuqia e të rinjve në mbrojtjen e lumit të vetëm të egër në Europë”.  Lumi Vjosa është një nga…

Konferenca përmbyllëse e projektit “Innoxenia”

Drejtuesja e Njësisë së Kordinimit të Integrimit Evropian dhe Ndihmës së Huaj në Bashkinë Përmet, ishte e ftuar në panelin e konferencës përmbyllëse të projektit “Innoxenia”, që u zhvillua më 30.07.2019 në Përmet.  Ky projekt implementohet nga Fondi Shqiptar i Zhvillimit në kuadër të thirrjes Interreg Adrion dhe qëllimi kryesor i tij është përmirësimi i…

Seancë informuese me të rinjtë e Devollit mbi programin”Erasmus+”

17 MAJ 2019 – Njësia për Koordinimin e Integrimit Evropian dhe Ndihmës së Huaj në Bashkinë Devoll, në bashkëpunimin me drejtuesen e Njësisë homologe në Bashkinë Përmet, në kuadër të Javës së Evropës, organizoi një seancë informuese me të rinjtë e Devollit për programin Erasmus+. Në këtë takim morën pjesë rreth 20 nxënës ekselentë të gjimnazit…