Ekspozita ” Të njohim Europën”

Përmet, 8-9 maj 2019– Njësia për Koordinimin e Integrimit Europian dhe Ndihmës së Huaj, në Bashkinë Përmet, në bashkëpunim me shkollat e qytetit organizoi ekspozitën të” Njohim Bashkimin Europian”.  Disa nxënës, kryesisht ata që kanë qënë pjesëmarrës në shumicën e aktiviteteve të Njësisë së Integrimit, përgatitën nga një poster me informacione të ndryshme mbi Bashkimin…

Këndi i BE në kopshtin tim.

Përmet 9 maj 2019- Njësia për Koordinimin e Integrimit Evropian dhe Ndihmës së Huaj, në Bashkinë Përmet, i filloi festimet për Ditën e Europës me vogëlushet e Përmetit. Ishin pikërisht këta vogëlushë që nën tingujt e Himnit të Bashkimit Europian frynë qirinjtë e tortës së “Ditëlindjes së BE-së” Një nga simbolet identifikuese të një shteti…

Evropa në Qytetin Tim.

Përmet 6-7 maj 2019- Njësia për Koordinimin e Integrimit Evropian dhe Ndihmës së Huaj, në Bashkinë Përmet, në bashkëpunim me EuroVienna EU-consulting &-management GmbH, zhvilloi ditën e hënë, 06.05.2019 një ëorkshop me përfaqësues aktivë të komunitetit. Pjesëmarrës në workshop ishin gjashtë drejtues të organizatave të shoqërisë civile dhe tetë drejtues të bizneseve turistike. Trajnerët ishin…

Bashkë për një Planet më të pastër e të sigurt

Përmet, 23 Prill 2019 – Njësia për Kordinimin e Integrimit Europian dhe Ndihmës së Huaj, në Bashkinë Përmet, zhvilloi një aktivitet ndërgjegjësues, në bashkëpunim me Grupin Mjedisor të shkollës “Meleq Gosnishti”, në kuadër të Ditës së Tokës. Nxënësit u shpërndanë në qytet, banorëve të Përmetit, mesazhe sensibilizuese për mbrojtjen e planetit Tokë dhe rëndësinë që…

NJË TJETËR PREMTIM I MBAJTUR !

Filloi rikonstruksioni i rrugëve të brendshme të fshatit Kutal. Bashkia, me fonde nga të ardhurat, fillloi rikonstruksionin dhe sistemimin e rrugëve të brendshme të fshatit Kutal dhe asfaltimin e segmentit që lidh këtë fshat me rrugën nacionale. Punimet e nisura e që po vijojnë me intesitet, janë në vijim të investimeve të tjera të kryera…

Sesione mentorimi për OSHC-të, programi RELOAD, 19-20.03.2019.

Programi Rajonal për Demokraci Vendore në Ballkanin Perëndimor (ReLOaD) financohet nga Bashkimi Evropian dhe zbatohet nga Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) në gjashtë vende të Ballkanit Perëndimor, përfshirë: Shqipërinë, Bosnjën dhe Hercegovinën, Kosovën, Republikën e Maqedonisë së Veriut, Malin e Zi dhe Serbinë. Qëllimi i përgjithshëm është të fuqizojë demokracitë pjesëmarrëse dhe…

FTESË PËR PJESËMARRJE NË DITËN E HAPUR/SESION INFORMUES MBI: THIRRJEN E DYTË PUBLIKE PËR ORGANIZATAT E SHOQËRISË CIVILE NË PËRMET

Programi Rajonal për Demokraci Vendore në Ballkanin Perëndimor (ReLOaD) financohet nga Bashkimi Evropian dhe zbatohet nga Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) në gjashtë vende të Ballkanit Perëndimor, përfshirë: Shqipërinë, Bosnjën dhe Hercegovinën, Kosovën, Republika e Maqedonisë së Veriut, Malin e Zi dhe Serbinë. Qëllimi i përgjithshëm është të fuqizojë demokracitë pjesëmarrëse dhe…