Erasmus + – Study in Europe Fair Tirana/ “Panairin e Studimit në Evropë”

DG EAC në bashkëpunim me Delegacionin e BE-së në Tiranë dhe Zyrën Kombëtare Erasmus plus po organizojnë “Panairin e Studimit në Evropë” në 26 Tetor 2019 në hotelin Hilton Garden Inn, në Tiranë. Ne Panair do të jenë te pranishëm 26 ekspozues (Universitete dhe institucione të larta) nga  19 vende + BE, duke përfshirë Austrinë, Bullgarinë, Kroacinë,…