MIRËSEVINI NË

BASHKIA PËRMET

null

Këshilli bashkiak

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam posuere cursus urna eu euismod. Vivamus vitae neque efficitur.

Më tepër >

null

Struktura

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam posuere cursus urna eu euismod. Vivamus vitae neque efficitur.

Më tepër >

null

Aktivitete

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam posuere cursus urna eu euismod. Vivamus vitae neque efficitur.

Më tepër >

Përmeti, qyteti i trëndafilave

Permeti cel siparin e te parit festival kombetar te luleve . Dhe me te drejte krenohet , zyrtarisht eshte qyteti me i gjelberuar ne Shqiperi ! Ka me shume peme, lule dhe siperfaqe te gjelberuara ne raport me numrin e banoreve . Miresevini ne Permetin e bukur te bekuar nga natyra!

EKSPLORO MUNDËSITË QË OFRON PËRMETI

SEPSE PËRVEÇ DETIT, NE KEMI ÇDO GJË TJETËR

null

TURIZMI

Zbuloni nga afer

natyrën dhe

sportet ekstreme

Më tepër >

null

TRASHËGIMNIA

Muzika, veshjet

dhe arkitektura

përmetare

Më tepër >

null

KULINARIA

Shijoni gatimet

tradicionale të

qytetit

Më tepër >

NJOFTIME